Oude bekende

 

Het was vrijdagavond. Ik had een date met mijn vriendin Joyce, maar we wisten niet wat we moesten doen. Als ik alleen thuis was, zat ik achter de computer tot een oude bekende zich plotseling verontschuldigde op MSN. Ik ken hem nog van de middelbare school. Ik ben altijd gek geweest om van deze man te houden, en we hebben zoveel geile avonturen beleefd in mijn fantasie├źn. Er is altijd seksuele spanning tussen ons geweest, maar omdat ik ooit verlegen en discreet was, is het helaas nooit meer als een kus gebeurd. Ik ben nu 20 jaar en heb meer ervaring dan ooit en ik schaam me absoluut niet!

Hij vroeg hoe het met me ging en of ik plannen had voor vanavond. Ik zei dat ik een afspraak had met Joyce, maar we hadden nog geen plannen. Hij zei dat zijn vriendin aan het werk was en dat hij thuis was met vrienden als we wilden gaan. Ik plande het eerst niet omdat ik een toegewijde relatie had en ik wist gewoon dat als hij bij me was, ik de verleiding misschien niet zou kunnen weerstaan. En bovendien, ze is een goede vriendin waar ik niet naar op zoek ben. Mijn vriend trok me eruit, dus ik accepteerde zijn aanbod.
Ik sprong onder de douche, schoor me en deed mooi ondergoed aan. Ik borstel ook mijn haar en doe make-up. Ik heb nog geen plan, maar ik wil natuurlijk dat de vrouw er mooi en verzorgd uitziet. trrrrr. Hij opende het, het zag er nog net zo mooi uit als voorheen en misschien nog wel beter. Hij gaf me drie kusjes en omhelsde me en ik voelde meteen de warmte van binnen. De blik in zijn ogen maakte me gek, hij zag er sexy maar ook heel groot uit. “Wil je iets te drinken?” hij vroeg. “Ja, neem alsjeblieft wat redbull wodka” was mijn antwoord. Hij stelde zijn vrienden voor en ik was mijn vriend. Er werd gepraat en er hing een gemoedelijke maar wat gespannen sfeer. Elke aanraking, of het nu per ongeluk of opzettelijk is, schudde mijn hart.
Hij vroeg: ‘Zal ik je laten zien wat er van het huis over is?’ Ik antwoordde: “Ja, ik ben bij je.” Mijn hart bonsde, ik wist dat het meer zou gebeuren als ik met hem de kamer binnenkwam. Toen ik de andere kamers zag, gingen we naar de keuken en hij gaf me nog een drankje. ‘Ik weet dat je hetzelfde voor mij voelt,’ zei hij met een glimlach in zijn ogen. Ik voelde hem bloeden uit mijn neus.”Oh, hoe voel je je?”. “De spanning tussen ons, er kan van alles gebeuren in deze keuken, niemand zal het weten.” antwoordde ik. Ik denk dat ik me heb uitgekleed, maar ik wil niet zo snel kijken. Hij zei: ‘Wat zou er gebeuren als ik hier het licht uitdeed en wij, jij en ik alleen in deze donkere keuken waren?’ Ik: “Probeer het maar eens…” Hij deed het licht uit en ik keerde bewust terug naar de woonkamer. Toen ik daar aankwam, zag ik zijn twee vrienden en mijn vriendin samen. Er was opzwepende muziek en mijn vriend danste enthousiast met beide jongens. Ik zat rustig op de bank te drinken. Gio, zo heette hij, kwam de woonkamer binnen en ging naast me zitten. Hij keek me weer aan met dezelfde uitdagende blik en zei: “Dat is leuk, nietwaar, zullen we het comfortabel maken?”. “Wat dacht je?” Ik antwoordde met mijn meest drastische blik. Ik moet nog zeggen dat voordat hij me begon te kussen, het geweldig was, zijn hand op mijn been en het leek alsof de huid die hij aanraakte brandde, deze kleine aanraking en deze heerlijke kus hield me ongelooflijk vast. Ik begon snel te ademen en hij merkte het.

Posted in Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *