Karin werd betrapt maar had plezier

Karin had haar handen vol met huiswerk toen de deur ging, niet verwacht dat iemand, haar man en kinderen op het werk of op school zouden zijn en het buiten regende.
Toen hij de voordeur opendeed, zag hij een jongen naast zich, een lange, slanke 21-jarige jongen, “Ik ben de sleutel vergeten en er is niemand thuis”, keek Karin hem even aan en liet hem binnen . , het zijn vrienden van buren. en ze kennen Emiel heel goed, en deze keer liet je niemand vrij.
Ze zette thee en ging op de bank zitten praten over het weer, haar ouders en school, toen ze zei “Ik zag je vorige week” en stopte toen Karin haar aankeek, “met een hond die ja…” stamelde hij. nu.
Karin denkt vorige week dat ze een tweede avontuur heeft beleefd met Makker, ze trouwde voor het eerst als een echte vrouw met hem, het was heel bevredigend voor haar en misschien zelfs voor Makker. Of ze was geheim, of ze was al mysterieus en voelde ongetwijfeld zijn warmte toen ze bloosde. “Hoe bedoel je” hij probeerde zijn stem te laten horen “je doet de hond pijn” zijn stem klonk zegevierend en hij realiseerde zich dat zijn geheim niet langer een geheim was, dat hij nu macht over haar had en dat hij ergens bang voor was. nu wil hij.
“Ik zag het allemaal, strek eerst het gordijn, dan over de pauze,” en legde zijn hand op zijn knie en voelde een trilling, een trilling niet zozeer van angst, maar eerder van opwinding en net zo snel. zelfs zijn schaamte was verdwenen.

Haar hand duwde lichtjes, ze raakte net de rand van haar rok aan, legde haar hand erop, tilde hem op en liet hem een ​​beetje los, en ze zag dat de opwinding op haar gezicht was verdwenen en de onzekerheid leek te verdwijnen. dominearje.to is het een leuk kind…………? Hij besloot het gewoon te vragen, legde zijn hand op zijn knie en zei zacht maar duidelijk: ‘Volgens mij heb jij niet zoveel ervaring met meisjes, hè?’ Emiel keek hem niet aan, maar knikte langzaam instemmend.
Karin voelde haar opwinding groeien, het was raar, ze wist dat haar grootste geheim iets was dat ze nooit wilde opgeven, maar …………. ‘Wat is jouw ervaring met Emiels vrouwen?’ zei hij langzaam maar duidelijk, terwijl hij naar de vloer bleef staren, bijna stotterend, antwoordde hij: “Kijk,” en schoot zijn hoofd zodat hij hem aankeek: “Kijk eens wie?”
Het antwoord verbaasde haar “vorige week was je net als vorige zomer in de tuin boven”, zegt ze nu, met een beetje vertrouwen, Karin warmt op als ze denkt dat de jongen haar zo vaak heeft gezien en voordat hij het wist. hij zei “wat denk je dat het beste is?” en er verscheen een glimlach op Emiels gezicht: “Honden, ik heb nog nooit zoiets gezien.”
Karin glimlachte ook, “je bedoelt als een teef in de hitte bedekt door een reu” en bloosde even, maar knikte, “Ik ben je sleutel nooit vergeten, heb ik gelijk?” en boog en glimlachte niet. ‘En nu kom je weer… om te zien?’ fluisterde hij, knikkend “tegen mij of de hond?” en hij rende met zijn vinger op haar arm en zag haar staren en stotteren naar “dezelfde” “of misschien zelfs Emiel?” nu is het helemaal rood “Niet opnemen, we bellen Maker en gaan hoog?” zijn ogen staarden haar ongeloof aan, maar hij knikte.
Haar hart bonsde als ze met Makker naar boven ging, Emiel volgde haar, ze kon niet geloven wat ze nu ging doen, of ze wist niet eens wat ze ging doen, ja, Makker. bedek hem, maar deze keer is er een toeschouwer, maar meer …………. Emiel staarde naar Karin terwijl ze haar blouse en bh uitdeed en haar borsten onthulde en zich naar haar toedraaide terwijl Makker haar geïnteresseerd aankeek en haar geur omhelsde. ‘Heb je ooit je borst aangeraakt?’ en gebarend, haar hand grijpend en een “gevoel” in zijn borst duwend, fluisterend en genietend van zijn onzekere aanraking, zijn borst duwend “ga vooruit” hoorde hij zijn stem van opwinding vrijelijk en kreunde langzaam terwijl hij het opnam. gezwollen en gevoelige tepel tussen de vingers.
‘Is het niet beter dan het lijkt?’ fluisterde ze bijna, en hij knikte terwijl ze haar rok uittrok en haar slipje aantrok.
Ze keek hem aantrekkelijk aan en duwde hem een ​​beetje “geniet van de show”, zijn hese stem, “dit keer zie je echt wat Makker van me vond,” en draaide zich naar Makker, hem op zijn been kloppend en zichzelf vernederend.
Makker wreef even over zijn borst en balde toen zijn vuist in het midden van zijn open been, Emiel keek heel aandachtig naar het ongewone paar, maar ook naar Karin’s reactie op Makker, “ooooooh dat is zo schattig” Karin grijnsde als een harde, sterke tong kwam uit. . ze rende even om de clitoris heen, voelde zijn poot op haar dijbeen, wilde hem, wilde hem bedekken, maar even moest ze geduld hebben.
Buddy werd naar de grond getrokken en Emiel gebaarde dichterbij, pakte zijn hand “voelde en hoe helder” en legde zijn hand tussen zijn benen, zijn ogen werden groter terwijl hij met zijn vinger streek, nu trok zijn hand zijn hand naar de rode punt van de maker “Aandacht is erg gevoelig “en zijn natte vinger raakte de warme gladde rode stip” groeit des te meer op mij, hij kan alleen maar helpen, wil je hem helpen?” hij wachtte niet op een antwoord, maar draaide zich om, gaf het aan Makker, die meteen opstond, licht zuchtte en zijn ster voor Emil’s ogen doorboorde, op zoek naar zijn doelwit. Emiel hief zijn hand op, er was een rode stip zichtbaar onder Makker’s buik, hij raakte het vlak achter zich aan, en vrijwel direct hoorde hij Karin “oooooo is with me”, en hij voelde en zag Makker naar voren springen.
Emiel zag met grote ogen Makker zijn rode lul naar Karin duwen, nu zag hij niet alleen het haar tussen de man en de hond zoals voorheen, nu kon hij ze voelen en horen, en een deel ervan terwijl hij zijn hand op haar warme gladde huid. glijdt, streelt haar, ga je gang en neem haar borst in haar hand, masseer hem, rol een harde gevoelige tepel tussen haar vingers “stop niet” deze zachte stem “stop alsjeblieft niet” kreunt Karin.

Posted in Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *