Aftrekken voor mijn schoonzus

 

Mijn naam is Dennis, ik ben 29 jaar en woon nu ongeveer 7 jaar samen met mijn vriendin Linda. Linda is 31 jaar oud, een mooie slanke vrouw, een paar sterke borsten en een lekker strak poesje. Het gaat heel goed met ons tweeën, we houden nog steeds van elkaar en we hebben goede seks, niet elke dag zoals voorheen, maar er is geen reden voor mij om vreemd te gaan. Of het Linda was, ik weet het niet en ik wil het ook niet weten, maar ik twijfel er niet aan.
Linda heeft een zusje van vijf, Jeaninne, die er ook mag zijn: ook een leuke meid met een lekker uitdagend hoofd en een lekker stevig lijf. Wat tieten betreft, ik denk dat ze beter begaafd is dan Linda. En of haar kutje zo strak zit, weet ik niet (helaas).
Ik kwam heel dicht bij Jeaninne, schaamde me gewoon dat ze veel moest lachen van de vriend met wie ze samenwoonde. Dus het verbaast me niet dat de relatie een jaar geleden eindigde. Het enige probleem is dat Jeanine tijdelijk dakloos is. Dus Linda vroeg me of ik wilde dat Jeanine bij ons in Amersfoort bleef tot ze er weer een had. We hadden een ruim huis met twee andere kamers die we amper gebruikten, dat zou geen probleem zijn. Ik moest er even over nadenken, maar ik was het er meteen mee eens. Waarom niet?
Een zeer goed geleide Jeanine verhuisde naar de zuidelijke kamer en was in het begin altijd afwezig, maar ze bracht hier en daar ook haar vriendin mee naar huis. En te oordelen naar de geluiden in de kamer, wilde hij wat schade herstellen van toen hij nog bij de klootzak woonde. Het is echter zijn zaak, ik heb er geen last van en ik kan het hem niet kwalijk nemen.
Op een avond waren Jeanine en ik thuis met ons tweeën, Linda had haar wekelijkse badmintonavond. We zaten in de woonkamer een kitscherige serie op tv te draaien, waar Jeanine half zat te kijken terwijl ze ook een tijdschrift las.
Ze zat in onze “opgemaakte stoel” in een strakke trui en kort rokje. En ik zat op de bank tegen hem aan met een laptop op schoot, e-mails checken op het werk. Ik had alleen een T-shirt en een joggingbroek aan. Ik schonk niet veel aandacht aan Jeanina’s jurk, omdat ze die altijd droeg, best sexy, natuurlijk vond ik dat niet erg.
Of ik zag haar op een gegeven moment naar de bodem zinken, waardoor haar rok nog meer gleed. Hij geniet graag van het tijdschrift en draait de tv soms naar links. Ze bewoog zodat ik een stuk van haar rode parachute zag, een mooi gezicht. Ik bleef naar mijn laptop aan zijn voeten kijken om te zien of hij iets aan het doen was. Maar nee, zijn aandacht was alleen gericht op tijdschriften en televisie. Toen schokte hij plotseling met zijn benen en ik keek aandachtig naar zijn romp. Ik keek naar zijn gezicht, maar hij draaide zich niet eens om en wendde hem af. Het lijkt erop dat hij het meende, of… Nee?

Het deed nog steeds pijn omdat het zo’n opwindend gezicht was. Gelukkig had hij een laptop op schoot, anders had hij die in die joggingbroek niet gezien. Haar benen gingen een beetje uit elkaar en het was zo duidelijk dat ik haar kont nu rood kon zien uitglijden, me opwarmde en me op haar kont concentreerde. Het ziet er een beetje luid en flitsend uit omdat hij gewoon blafte van “goed moe, zie je een beetje?” en onmiddellijk bond ze haar benen aan elkaar en veegde ze af met haar rokken. Ik voelde me gevangen en had hoofdpijn als een boei. Hij keek me recht aan en zei: “Je zoekt het alleen in mijn kruis!” Het heeft geen zin om het te ontkennen, dus ik stotter “nou, ik zie niets anders, je bent zo pontificaal.” ‘Denk je dat ik het meende? Dat ik mijn zwager leuk vind omdat ik er een beetje last van heb? ”

“Nou, ik ben opgewonden, niet zo erg”, loog ik, “ik zal niet veel meer zien”. “O, wat heb je gezien?” “Nou, je hebt geen rood slipje meer aan.” “Ah, dus je hoopt meer te zien?” vroeg hij me, en hij glimlachte niet om mijn gezwollen blik, terwijl hij zijn tong over zijn lippen liet gaan.
Ik betwijfel wat hij precies wil? Maar hij zei “nou, het kon me niet schelen” “dus je wilt er goed uitzien op de kat van je schoonzus” zei “vraag wat Linda daarvan zou vinden” je begon meteen over je huid te praten, “antwoordde ik.
Hij schonk me een brede glimlach, “Oké, maar kijk en raak niet aan, zal het werken?” ‘Je doet het spannend,’ zei ik. ‘O, je moet weten hoe opgewonden ik ben,’ zei ze terwijl ze haar rok oprolde en haar benen spreidde. Pff, wat een mooi gezicht “Is het al spannend genoeg, of wil je het nog spannender?”

‘Ik ben erg in je geïnteresseerd,’ zei ik terwijl ik de stapel in mijn broek voelde groeien. “O, wat wil je nog meer zien?”
‘Nou, wat zit er onder die rode kousen?’

“Er is een rare hoorn, een nat poesje, en je kunt het zien, maar onthoud de afspraak: kijk, niet aanraken.” ‘Kom op, ik zal er alles aan doen om het te zien,’ gaf ik toe. Toen ik dat zei, boog ze zich voorover, gleed in één beweging uit en ging rechtop zitten in uniform met haar benen wijd. “Kijk eens goed naar de geile grot van je schoonzus” Mijn pik explodeerde bijna in mijn broek en de laptop rees onmiddellijk een paar centimeter hoger, scheidend in een mooi vochtig roze, met een lichte kus op Jeanine’s haar. Het scheiden van haar schaamlippen was zo mooi en het geile vocht glinsterde. Jeanine las beide vingers en begon te vingeren, even had ik het gevoel dat ze helemaal vergeten was dat ik daar was. “Dat is mooi,” kreunde ze terwijl ze haar vinger diep in haar kutje stak. “Wil je meer zien? Ze wachtte mijn antwoord niet af, maar trok meteen de trui die ze niet aan had over haar hoofd. Twee mooie borsten met tepels als torens die eruit komen. Met de ene hand begon ze met haar tepel te spelen en met de andere hand vingerde ze, wat een supergeil gezicht! Nu niet meer, ik sloeg mijn laptop op mijn schoot en probeerde op te staan. Maar hij riep: “Nee, ga zitten, kijk naar me, kijk naar mijn mooie geile lichaam, ik wil dat je me ziet klaarkomen, je mag me niet aanraken, ik wil niet dat Linda het doet”, dus kom en erover fantaseren, hoe heb je me verraden, want dat is wat je wilt, toch?

Posted in Sex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *